Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018
    
Αρχική Δ.Σ - ΝΕΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ Το γλέντησαν οι νέοι στο «Κουτούκι του Νικόλα».

Το γλέντησαν οι νέοι στο «Κουτούκι του Νικόλα».

E-mail Εκτύπωση

Το ΤΟ.ΣΥ.Ν. Αγ. Δημητρίου, πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του και τα έσοδα που μαζεύτηκαν από την εκδήλωση, θα δοθούν ως οικονομική ενίσχυση αλλά και ως επιβράβευση για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν στα ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες.

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αγίου Δημητρίου, πραγματοποίησε την ετήσια καθιερωμένη κοπή της πίτας του στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Το κουτούκι του Νικόλα».
Ο πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Αγίου Δημητρίου Γιώργος Τσιούρης και τα μέλη του, καλοδέχτηκαν τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησαν όλους τους παριστάμενους για την ενεργό συμμετοχή τους, στις δραστηριότητες του ΤΟ.ΣΥ.Ν..
Πολλοί νέοι από την πόλη μας και όχι μόνο, έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.

Ο δήμαρχος του Αγ. Δημητρίου Νίκος Λαζαρόπουλος, αποδέχτηκε την πρόσκληση των νέων και δήλωσε υπερήφανος με τέτοιες προσπάθειες κι ιδιαίτερα όταν ξεκινούν από νέους. Την χαρά του πιστοποίησε και το βαρύ ζεϊμπέκικο που χόρεψε λίγο αργότερα. Επίσης στο χώρο της εκδήλωσης παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Χατζηδημητρίου και Γιώργος Ταμπακόπουλος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Χρήστος Πρεκετές και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Βρεττός.
Η νεαρή πολιτευτής της Ν.Δ. Μέμα Χαλιώτη, δεν θα μπορούσε να λείψει από μια τέτοια εκδήλωση και στάθηκε γι’ ακόμη μια φορά δίπλα τους και εμπράκτως.
Επίσης η Μ.Κ.Ο. των Ροταράκτ νοτίων προαστίων έδωσε το παρόν και μάλιστα προσέφερε 150 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση για τα ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες.
Το διοικητικό συμβούλιο των νέων του Αγίου Δημητρίου, το έκαψε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη δράση του.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 99 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν