Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018
    
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ Κατασκηνώσεις των μελών των ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου

Κατασκηνώσεις των μελών των ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου

E-mail Εκτύπωση

Όπως μας ενημερώνει ο Αντιδήμαρχος του Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας κ. Δημήτρης Χατζηδημητρίου, μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας θα περάσουν ένα δεκαήμερο ξενοιασιάς και ξεκούρασης στις εγκαταστάσεις των μαθητικών εστιών σε Πύργο και Καρπενήσι.

Το πρόγραμμα της Νομαρχίας Αθηνών και πιο συγκεκριμένα η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα κοινωνικά κριτήρια και για το λόγο αυτό προτεραιότητα έχουν οι άποροι, οι ανασφάλιστοι και οι ασφαλισμένοι ΟΓΑ. Οι κατασκηνωτές θα αναχωρήσουν μέσα στον Ιούλιο ενώ έπονται τα κατασκηνωτικά προγράμματα για Πόρο, Γαλατά, Άγιο Ανδρέα, Πεντέλη και Κάνδανο Χανίων που θα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι το Σεπτέμβρη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έπειτα από αίτηση του Δήμου μας προς την Εργατική εστία, εκπρόσωπος του παραρτήματος Αργυρουπόλεως παραβρέθηκε στα ΚΑΠΗ και διένειμε πενήντα εισιτήρια της Εργατικής εστίας με προορισμό τις πόλεις Φλώρινα και Καστοριά. Οι εκδρομείς του επταήμερου προγράμματος της εργατικής εστίας αναχώρησαν την Κυριακή 27 Ιουνίου.

Ο Αντιδήμαρχος δηλώνει ευχαριστημένος από την οργάνωση όλων των καλοκαιρινών προγραμμάτων και δηλώνει "στόχος μας είναι η βελτίωση της ζωής των ηλικιωμένων και πιστεύω πως αυτές οι ολιγοήμερες αποδράσεις χαρίζουν, ζωντάνια, ευεξία και ψυχική υγεία. Ως διοίκηση, είμαστε πάντα κοντά τους για να προσφέρουμε το καλύτερο σε συνεργασία πάντα με το άρτιο και άοκνο επιστημονικό μας προσωπικό".

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 73 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν