Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018
    
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ ΜΕΘΑΝΑ: Η ζωή είναι ωραία

ΜΕΘΑΝΑ: Η ζωή είναι ωραία

E-mail Εκτύπωση

Μήνυμα αισιοδοξίας από το 4ο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου.

Βρεθήκαμε μαζί με το 4ο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου στα Μέθανα, σε ημερήσια εκδρομή, με ένα λιτό πρόγραμμα, περίπατος στη πόλη, επίσκεψη στα Ιαματικά Λουτρά που όπως θα γνωρίζετε η Κεντρική Μονάδα των Αγίων Αναργύρων, είναι ένα αριστούργημα του Νεοκλασικισμού με την υπογραφή του Ερνέστο Τσίλλερ.

Μετά από όλα αυτά καταλήξαμε σε μια παραλιακή ταβέρνα για φαγητό και χορό. Μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε απλούς ανθρώπους που το γήρας το μετέτρεψαν σε σοφία , αισιοδοξία και αλληλεγγύη. Μια ζεστή αγκαλιά για τη φίλη που έχασε πρόσφατα τον άντρα της, βοήθεια στον ανήμπορο, πράγματα που ήταν γνωστά στην ιδιοπροσωπεία  μας και τα σάρωσε η πόλη. Ξεμπερδεύοντας από τα βάρη των παιδιών, τη δουλειά 30 και 40 χρόνων απόχτησαν τη σοφία να ζούν το κάθε λεπτό και να συμπαρίστανται στο συνάνθρωπο όπως στων Ελλήνων τις Κοινότητες που τραγουδάει ο Σαββόπουλος.

Φαγητό όμορφο και μετά χορός, με λίγα μέσα και το κέφι δεδομένο ένα μικρό γλέντι, ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ και ο άνθρωπος είναι η μοίρα του ανθρώπου …
Η εποχή μας δεν είναι εποχή νάμαστε χαρούμενοι, όμως χωρίς να ξεχνάμε τα προβλήματα, γιατί αν τα ξεχάσουμε δε θα λυθουν ποτέ, πήραμε ένα ηχηρό μήνυμα από τους ανθρώπους του 4ου ΚΑΠΗ ,πως Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.

Ένα ωραίο Σαββατιάτικο μάθημα, χαίρομαι που παραμένω αιώνιος μαθητής…η ζωή είναι ωραία να την κάνουμε καλύτερη.

Παναγιώτης Κόρπας

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 71 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν