Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018
    

Θύελλα for ever!

E-mail Εκτύπωση

Κοσμοσυρροή στην πίτα της Θύελλας Αγίου Δημητρίου.

Μαρία Ανδρούτσου (δήμαρχος):
«Θα κάνω ότι είναι δυνατό, προκειμένου
να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου»

Μπορεί η ήττα της στο πρωτάθλημα την προηγούμενη μέρα να «ήταν βαριά», (έχασαν 3-1 εντός έδρας από το Μαρούσι), όμως όλο το έμψυχο δυναμικό της και οι φίλαθλοι δήλωσαν παρών στην βασιλόπιτα της. Το πρωί της Κυριακής (23 Ιανουαρίου) στο δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» η ομάδα της Θύελλας Αγίου Δημητρίου έκοψε την πατροπαράδοτη πίτα της.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Καφούρος, απένειμε  πλακέτα στη δήμαρχο της πόλης  Μαρία Ανδρούτσου με την ευχή,  το όνειρο της  να αλλάξει την  πόλη,  να γίνει πραγματικότητα. Η ίδια στο χαιρετισμό της τόνισε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου (δίπλα από το αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ).Ζήτησε όμως λίγη πίστωση χρόνου αφού όπως είπε ανέλαβε πριν από λίγες μέρες.

Πολλές οι τιμητικές διακρίσεις

Στη συνέχεια τιμήθηκαν παίκτές της ομάδας που ξεχώρισαν την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Συγκεκριμένα από την ανδρική ομάδα τιμήθηκαν οι :Κώστας Γρίβας, Αυγουστής Τζάνος, Παναγιώτης Σταμέλος, Παναγιώτης Δημητρόπουλος. Τιμήθηκαν ακόμη οι συμπαίκτες τους Γιάννης Ευσταθίου, Αλέξανδρος Ακντι, και Φώτης Στεργίου για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Παράλληλα βραβεύτηκαν από τα τμήματα υποδομών οι νεαροί (και ταλαντούχοι) ποδοσφαιριστές Μπαμπανιώτης, Χυτήρης, Δημάκης, Μπενίτο, Κοντοπάνος, Πουλίμος, Ζαμπάτης, Φόνσος και Σκευάς.

Ήταν …όλοι εκεί

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Φουντάς, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Φραγκιαδάκης, Άγγελος Γαβαλάς, Παύλος Ειρηνάκης, Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Κουτσανδρέας,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Κατσέλη, Άννα Γιωτοπούλου, Δημήτρης Μπουραντώνης, Φάνης Οικονομάκος, Τάσος Αδαμόπουλος και Δημήτρης Λούκος. Την ΕΠΣΑ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της επιτροπής παρατηρητών Βασίλης Λαδάς ενώ παραβρέθηκε και ο τέως δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Χρήστος Πρεκετές.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 44 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν