Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018
    

Με άρωμα Ηλείας

E-mail Εκτύπωση

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου Ηλείων Αγίου Δημητρίου «Η ολυμπιακή φλόγα».

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν με τη σειρά του οι Ηλιείς της πόλης μας, το πρωί της Κυριακής, στα γραφεία τους στην οδό Πηλέως 56. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Γεώργιος, εφημέριος στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου της πόλης μας.

Ανδρέας Μπαγρής
(πρόεδρος του συλλόγου):
«Σύλλογοι σαν και τον δικό μας πρέπει να συνεχίσουν να είναι κύτταρα αλληλεγγύης, γνωριμίας των νέων μας και της πολιτιστικής μας παράδοσης»

Λίγο πριν ξεκινήσει το κόψιμο της πίτας ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Μπαγρής είπε στο σύντομο χαιρετισμό του τα εξής:  «Σας καλωσορίζουμε στην εκδήλωση και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας και σας ευχόμαστε το 2011 να είναι ειρηνικό και να έχει αίσιο τέλος. Αυτοί οι σύλλογοι σαν και τον δικό μας πρέπει να συνεχίσουν να είναι κύτταρα αλληλεγγύης, γνωριμίας των νέων μας και της πολιτιστικής μας παράδοσης,  που είναι απαραίτητη να υπάρχει, μέσα στις αλλαγές του διεθνούς περιβάλλοντος. Εύχομαι το 2011,  να είναι ένα έτος δημιουργικό με σκληρή δουλειά, για να ξαναγυρίσουμε στην περίοδο της δημιουργίας και της ανάπτυξης. Αυτά τα λίγα λόγια έχω να σας πω και να κλείσω με τις ευχές μου προς  εσάς και τις οικογένειες σας, για υγεία και προκοπή σε όλους».

Μαρία Ανδρούτσου
(δήμαρχος Αγίου Δημητρίου): «Να αγωνιστούμε όλοι μαζί 
να αγαπήσουμε και τον τόπο που κατοικούμε»

Πρωτύτερα  έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό η δήμαρχος της πόλης Μαρία Ανδρούτσου: «Θα ήθελα να πω μόνο μια κουβέντα, όπως εσείς όλοι αγαπάτε τον τόπο σας, τον τόπο από τον οποίο κατάγεστε και έχει δημιουργήσει αυτές τις συλλογικότητες που  είναι άνεργες κομμάτι της κοινωνίας μας, να αγωνιστούμε όλοι μαζί  να αγαπήσουμε και τον τόπο που κατοικούμε. Να το αποδείξουμε έμπρακτα ότι αγαπάμε την πόλη μας. Εμείς, τα παιδιά μας και οι νεότεροι κυρίως να μην αισθανόμαστε πως είμαστε περαστικοί. Να συνδεθούμε βαθιά με αυτή την πόλη. Σε όλες τις διαδικασίες που πρέπει να αναπτυχθούν αλλά κυρίως αναπτύσσοντας την αλληλεγγύη μας, που είναι δύσκολο στις μέρες μας, πρέπει να αναζητήσουμε στις καταβολές μας, στις μνήμες μας, κάθε τι που μας ενώνει Να κτίσουμε την κοινωνική συνοχή. Να προστατέψουμε τους κοινωνικά αδύναμους. Θεωρώ ότι καθήκον μας σε όλους εμάς που υπηρετούμε την τοπική αυτοδιοίκηση, στα χρόνια που έρχονται θα είναι αυτό. Να σας ευχηθώ στον κάθε ένα προσωπικά,  υγεία,  οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματική επιτυχία σε πραγματικά δύσκολους καιρούς και να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, να μπορέσουνε να αντέξουμε αυτές τις δυσκολίες που έρχονται. Στο σύλλογο σας κάθε επιτυχία, να είστε υγιείς και δημιουργικοί και με κάθε τρόπο να συνεχίσετε να συμβάλετε στην πρόοδο του τόπου μας».

Αρκετοί οι παρευρισκόμενοι

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο τέως δήμαρχος Νίκος Λαζαρόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Κουτσανδρέας, ο αντιδήμαρχος Κώστας Φραγκιαδάκης, ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης ΝΔ Γιώργος Σινάπης, αντιπροσωπεία των τοπικών συλλόγων Αρκάδων και Ηπειρωτών, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 45 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν