Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018
    
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ Τιμητική διάκριση για την πρόεδρο του συλλόγου Ποντίων

Τιμητική διάκριση για την πρόεδρο του συλλόγου Ποντίων

E-mail Εκτύπωση

Την πρόεδρο του συλλόγου Ποντίων Αγίου Δημητρίου-Δάφνης-Νέας Σμύρνης «Η Μαύρη Θάλασσα», Ράνια Χρυσοχοΐδου, βράβευσε ανήμερα της «γιορτής της ημέρας της γυναίκας», ο Δήμος Βύρωνα.

Παράλληλα βραβεύθηκαν άλλες δεκατέσσερις εκλεκτές κυρίες, που με το εθελοντικό έργο και τη δράση τους, έχουν προάγει την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης, του αλτρουισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία», στο Βύρωνα.

«Η  ανυστερόβουλη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου»

Την τιμητική πλακέτα  στην πρόεδρο της  τοπικής Ένωσης Ποντίων, απένειμε η αντιδήμαρχος Πειραιά Κυριακή Λαουλάκου, αφού προηγουμένως αναφέρθηκε στην  πολύχρονη προσφορά της τιμώμενης σε μαθητικούς, φοιτητικούς, φιλανθρωπικούς, πολιτιστικούς συλλόγους καθώς και σε συλλόγους γονέων και ποντίων. Στην αντιφώνησή της η κ.Χρυσοχοΐδου, ομολόγησε πως το βραβείο ανήκει κατά το ήμισυ στην Πόντια μητέρα της, που  με τη στάση ζωής της την δίδαξε πως η ανυστερόβουλη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου και είναι επίσης εκείνη που τη στηρίζει για να μπορεί να ανταποκρίνεται στους ρόλους της μητέρας ,της συζύγου, της νοικοκυράς  και της γυναίκας της προσφοράς

Στην εκδήλωση  παραβρέθηκε η τέως βουλευτής της Ν.Δ Κατερίνα Παπακώστα, όλοι οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Βύρωνα, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. Ακολούθησε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 76 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν