Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018
    
Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Α.O. "ΔΑΦΝΗ" Αγίου Δημητρίου: Κοπή πίτας

Α.O. "ΔΑΦΝΗ" Αγίου Δημητρίου: Κοπή πίτας

E-mail Εκτύπωση

Το τμήμα μπάσκετ του Ομίλου το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο επί της οδού Θεομήτορος πραγματοποίησε την κοπή της επετειακής βασιλόπιτας των 40 χρόνων της εποικοδομητικής παρουσίας του Συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα της Πόλης μας.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και Δημοτικός Σύμβουλος Ρήγας Τζιαμτζής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αναστάσιος Αδαμόπουλος και Νάσος Γαλακτερός εκπροσωπώντας την Δημοτική Παράταξη Ανεξάρτητη Δημοτική Συσπείρωση, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτριος Μπουραντώνης, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. Ευάγγελος Λυμπεράτος, ο Αντιπρόεδρος του Γ.Σ. Κρόνος Δημήτριος Σκουλίκας και ο Επιχειρηματίας Φίλος και Χορηγός της ομάδας Βασίλειος Παπαϊωάννου.
     Ο Γενικός Αρχηγός του Ανδρικού Μπάσκετ Ηλίας Φωτεινάκης εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο σε σύντομο χαιρετισμό του προς τους αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους του συλλόγου αναφέρθηκε στα 40 χρόνια της λειτουργίας του Ομίλου, ευχαρίστησε τους γονείς για την δημιουργία του συλλόγου γονέων και τους χορηγούς για την βοήθεια στις δράσεις του τμήματος, καθώς επίσης υποσχέθηκε ότι θα εντείνει τις προσπάθειες του για την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού στον Δήμο μας.
     Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γενικός Αρχηγός του Γυναικείου μπάσκετ του Ομίλου Φώτης Παγώνης, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις δραστηριότητες και τους στόχους του τμήματος.
     Η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον Αθλητισμό της περιοχή μας στον επί εικοσαετία Δημοτικό Σύμβουλο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, προπονητή υποδομών και παλιό ποδοσφαιριστή Μιχάλη Αθανασιάδη. Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Ρήγα Τζιαμτζή στον πρώτο προπονητή του τμήματος μπάσκετ το 1986 Βασίλειο Μαυρομάτη. Ακολούθησε η βράβευση από τον επίτιμο Πρόεδρο του Ομίλου Αναστάσιο Αδαμόπουλο του Θεοφάνη Ξηνταβελόνη ως ενός εκ των πρωτοστατών της δημιουργίας του τμήματος, καθώς και ως αθλητή εκείνης της ομάδας. Επίσης, βραβεύθηκε ο παλαίμαχος αθλητή της ομάδας του 1986 Νικόλαος Ματαράγκας από
τον Δημοτικό Σύμβουλο – συγγραφέα και πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Νάσο Γαλακτερό. Στην συνέχεια απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α, Ευάγγελό Λυμπεράτο στον επί πολλά χρόνια Γενικό Αρχηγό και Έφορο του τμήματος Αλέξανδρο Μακατουνάκη.
    Το διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον επιχειρηματία κ. Βασίλειο Παπαϊώαννου για την προσφορά της τριήμερης φιλοξενίας του ανδρικού τμήματος στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που διατηρεί στα Μέθανα, το Olympia Basketball Camp για την προσφορά μίας εβδομάδας φιλοξενίας στον τυχερό του φλουριού της πίτας των αθλητών του 1998, τα καταστήματα ΑΤΟΥ, Energy και Ίριδα για τα δώρα στους τυχερούς φλουριών των τμημάτων, καθώς επίσης το Εργαστήριο Ζύμης του κ. Σάννη και την Pizza Fan για την προσφορά τους στον μπουφέ της εκδήλωσης.


ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 54 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν