Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018
    
Αρχική ΥΓΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ Πρόγραμμα εμβολιασμού σε άπορα και ανασφάλιστα παιδιά

Πρόγραμμα εμβολιασμού σε άπορα και ανασφάλιστα παιδιά

E-mail PDF

Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του Δήμου, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, που στόχο έχει την προαγωγή της υγείας των κατοίκων, σε συνεργασία με την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ»,

θα πραγματοποιήσει εμβολιασμούς σε άπορα και ανασφάλιστα παιδιά, τη Δευτέρα 5-11-2012 και ώρα 11:00.
Έχουν ενημερωθεί οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων, Παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων για την ενημέρωση των γονέων και τον εντοπισμό των παιδιών.
Οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν στην Υγειονομική υπηρεσία του Δήμου – Θεσσαλίας 10.
Τηλ.: 2109755794 - 210 9701496 - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ..
Ήδη, κατά το μήνα Ιούλιο, έχουν πραγματοποιηθεί 8 εμβολιασμοί παιδιών, μετά από συνεργασία με την παιδίατρο κ. Β. Πλαΐνη και την εθελοντική ομάδα της ΜΚΟ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» με επικεφαλής την κ. Υπατία Δούση – Αναγνωστοπούλου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής.

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» (Mission "ANTHROPOS"), που επιδιώκει κοινωφελή σκοπό, είναι μία Ελληνική Οργάνωση με ανεξάρτητη ανθρωπιστική  δράση.
Σκοπός της είναι η δωρεάν προσφορά ιατρικής βοήθειας σε άτομα ή πληθυσμούς που έχουν ανάγκη σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, χωρίς καμία φυλετική, πολιτική, θρησκευτική ή άλλου είδους διάκριση.
Ο παραπάνω σκοπός επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της διοργάνωσης, χρηματοδότησης, υποστήριξης και εν γένει διευκόλυνσης ιατρικών αποστολών σχεδιασμένων με βάση τις τοπικές ανάγκες, σε διάφορα σημεία της γης.
Η ανιδιοτελής αυτή συνδρομή στηρίζεται στην εθελοντική και άνευ ανταλλάγματος παροχή επιστημονικών υπηρεσιών από ιατρούς, νοσηλευτές και εξειδικευμένο παραϊατρικό προσωπικό και άλλους επιστήμονες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Υγείας ή υποστηρίζουν αυτόν με κάθε τρόπο.  

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 105 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν