Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018
    
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ Πίτα …. στην πίτα του «ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ» !!!

Πίτα …. στην πίτα του «ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ» !!!

E-mail Εκτύπωση

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 13:30, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος « ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ », συμπληρώνοντας 35 χρόνια παρουσίας , πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του

και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στο κέντρο της συνοικίας του, το «ΝΤΟ ΜΙΝΟΡΕ».

Πλήθος φίλων και γειτόνων γέμισαν ασφυκτικά την ζεστή αίθουσα του παραδοσιακού ρεμπετάδικου της γειτονιάς, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, αλλά και το ότι επί μία και πλέον εβδομάδα, κάποιοι καλοθελητές ξήλωναν συστηματικά και μετά μανίας, τις αφίσες που ανακοίνωναν την συγκεκριμένη εκδήλωση του Συλλόγου.

Την πίτα σταύρωσε και έκοψε ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Σπήλιος Διαβολίτσης, αφού πρώτα καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και έκανε  τις σχετικές και απαραίτητες ευχές, αναφερόμενος στην δράση καθώς και τα μελλοντικά σχέδια του Συλλόγου. Παρουσιάστηκε επίσημα και το νέο εγχείρημα του Συλλόγου, το έντυπο +ΟΙΚΙΑ, το εφημεριδάκι της γειτονιάς, με πινελιές από την ζωή της συνοικίας του Αγίου, αλλά και τον Δήμο μας γενικότερα. Η κίνηση απέσπασε θερμό χειροκρότημα και πολλά θετικά σχόλια. Εκτός της έντυπης μορφής, το έντυπο θα παρέχεται και ψηφιακά, σε φίλους και μέλη του Συλλόγου.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι, ο Σύλλογος παρ’ όλη την οικονομική δυσπραγία, κατάφερε να αγοράσει και να δημιουργήσει, 10 αξιοπρεπή πακέτα με 19 είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία έχουν αρχίσει να διανέμονται σε αντίστοιχους αναξιοπαθείς παραλήπτες της συνοικίας μας, με πλήρη μυστικότητα και διακριτικότητα. Ένα αντίστοιχο πακέτο, δημιουργήθηκε και θα παραδοθεί στην εκκλησία της ενορίας του Συλλόγου, τον Άγιο Βασίλειο, με σκοπό την ενίσχυση του συσσιτίου που διανέμει καθημερινά σε αναξιοπαθείς συνδημότες μας.

  Τον  Σύλλογο  τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, οι αντιδήμαρχοι Κοι Γαβαλάς, Καραχάλιος και η Κα Ασημακοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Κοι Θεοδωρόπουλος και  Ειρηνάκης, από το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ο πρόεδρος Νίκος Ανυφαντής. Δυνατή και έντονη παρουσία είχε και το ραδιόφωνο της συνοικίας μας, το πρώτο ψηφιακό ραδιόφωνο του Δήμου μας, το Imagine web radio, το οποίο και φιλοξενεί ως παραγωγούς, παιδιά του Συλλόγου.
 
Πολλά μέλη αλλά και καλοί φίλοι του «ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ» έδωσαν το παρόν. Η εκδήλωση  κύλησε ευχάριστα και δόθηκε η δυνατότητα σε όλους να διασκεδάσουν, να χορέψουν με την ποιοτική ζωντανή μουσική, να απολαύσουν το πολύ και καλό φαγητό με το άφθονο ποτό, να συμμετάσχουν στην λαχειοφόρο με τα πλούσια δώρα και να κλείσουν την ημέρα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Εύσημα για την πολύ καλή οργάνωση καθώς  και την άριστη φιλοξενία, δέχθηκαν απ’ τους παρευρισκομένους τα μέλη του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους φίλους που στήριξαν την λαχειοφόρο της εκδήλωσης, το παραθεριστικό συγκρότημα Ηλιαχτίδα, τα παραδοσιακά προϊόντα Αρκαδιανή, το κέντρο Ντο Μινόρε, το κέντρο αισθητικής For Women, το βιβλιοπωλείο Ηλιότυπο, το φαρμακείο Γρηγοριάδου, το κομμωτήριο Nicole Coiffures.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Φραγκόπουλο και το ζαχαροπλαστείο Πρίγκηπος, που γλύκανε την αίθουσα με εξαιρετικά εδέσματα φύλλου.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου, με ευχές για την οριστική στέγασή του, όπως αυτή εγκρίθηκε απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά παρεμποδίζεται από κάποιους γραφικούς και πασίγνωστους υφέρποντες, που αψηφούν ακόμη και θεσμικές αποφάσεις.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά !!!

    Μετά τιμής  
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 74 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν