Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018
    
Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ A.O. Δάφνη Αγίου Δήμητρίου: Προσφορά στην πολύτεκνη οικογένεια

A.O. Δάφνη Αγίου Δήμητρίου: Προσφορά στην πολύτεκνη οικογένεια

E-mail Εκτύπωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ευαισθητοποιημένο με τα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας και συνεχίζοντας την Κοινωνική του Προσφορά

υλοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας για την διάθεση του ποσού των τριακοσίων ευρώ αντί των καθιερωμένων δώρων στα φλουριά, ύστερα από κλήρωση σε μία πολύτεκνη οικογένεια του Δήμου μας.
Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο επί της οδού θεομήτορος και στο ημίχρονο του αγώνα γυναικών μεταξύ των ομάδων του Α.Ο. Δάφνη και του Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση ανάμεσα στις πολύτεκνες οικογένειες  του κ. Δημητρόπουλου Α., κ. Θάνου Δ., κ. Κοτωφόλη Π., κ. Λακαφώση Δ. και κ. Πέκου Μ.
Τον τυχερό κλήρο τράβηξε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλαος Δασόπουλος και ανάδειξε νικήτρια την οικογένεια του ιερέα Δημητρίου Λακαφώση. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αναστάσιος Αδαμόπουλος ως εκπρόσωπος του κ. Λαζαρόπουλου, ο οποίος είχε βρει το τυχερό φλουρί της βασιλόπιτας  έδωσε τον φάκελο στον τυχερό, ο οποίος με την σειρά του ευχαρίστησε τον Όμιλο για την μεγάλη προσφορά του και για το Κοινωνικό Έργο που επιτελεί.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 68 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν