Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018
    
Αρχική ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ H «Κούπα» του 2ου Σχολικού Πρωταθλήματος στο 5ο Δημοτικό

H «Κούπα» του 2ου Σχολικού Πρωταθλήματος στο 5ο Δημοτικό

E-mail Εκτύπωση

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου έγινε το 2ο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Αγίου Δημητρίου όπου έλαβε μέρος και η ομάδα του Σχολείου μας του 5ου δημοτικού μαζί με άλλα 11 δημοτικά σχολεία.

Τα παιδιά μας αγωνίστηκαν σκληρά και με πείσμα και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών τους αναδείχθηκαν πρώτοι.

Εμείς ως ΔΣ του συλλόγου γονέων του 5ου δημοτικού νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε έναν έναν τους παίκτες της dream team του σχολείου μας:

Τούμπα Γιώργο ,  Κατσουπάι Κλάιντι,  Μιχαλέα Βασίλη, Αναστασόπουλο Γιώργο, Μεντεσίδη Κων/νο, Νέο Σταύρο,  Παπακωνσταντίνου Διονύση, Ιωαννίδη Βασίλη,  Λάμκο Βίκτωρ,  Χαρατσίδη Αλέξη, Μπαγδασαριάν Βαρντάν,  Κασάπη Αδάμ,  Μπαγδασαριάν Βαχάκ, Τοπάλλι Βίκτωρ, Αναστασόπουλο Δημήτρη και Καρκανάκη  Αλέξανδρο.

Φυσικά πολλές ευχαριστίες και στους προπονητές κύριο Γιώργο Χαρατσίδη και κύριο Γιάννη Αντωνίου που ανέλαβαν να συγκροτήσουν την ομάδα και να την προετοιμάσουν. Κι επειδή ομάδα χωρίς αρχηγό δεν γίνεται, συγχαρητήρια και στο μέλος του ΔΣ του συλλόγου την κυρία Πελαγία Παπακωνσταντίνου, που είχε οριστεί γι΄ αυτήν τη θέση, και  φρόντιζε να τηρείται ο κανονισμός και είχε επίσης και την επιμέλεια … της εξέδρας.

Επίσης , πολλά συγχαρητήρια και στα μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων για την πολύ καλή διοργάνωση.

Τέλος, θέλουμε να πιστεύουμε ότι ένα πολύ μικρό μέρος της νίκης ανήκει και σε μας, στα μέλη του ΔΣ  του Συλλόγου  Γονέων που υποστηρίξαμε όσο μπορούσαμε την προσπάθεια της ομάδας του σχολείου μας, φροντίζοντας για τα διαδικαστικά και για την όμορφη, όντως ξεχωριστή, στολή των παικτών μας.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ!!!

ΤΟ ΔΣ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 66 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν