Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018
    
Αρχική ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ Όσο υπάρχουν «πρόεδροι» θα βγαίνουνε Ρηγάδες

Όσο υπάρχουν «πρόεδροι» θα βγαίνουνε Ρηγάδες

E-mail Εκτύπωση

Πρέπει να έχει πολλούς καθρέπτες στο σπίτι του ο πρόεδρος του «Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περβάλλοντος» (ΟΠΑΠ), Ρήγας Τζαμτζής.

Σε κάθε δωμάτιο θα βλέπει το είδωλό του στον καθρέπτη και θα το φτύνει για να μην το ματιάσει. Τόσος αυτοθαυμασμός και αυτοϊκανοποίση!!!
Τώρα κατάλαβα γιατί στο Δημοτικό Συμβούλιο κάθε τρεις και λίγο σηκώνεται και πηγαίνει στην τουαλέτα... Μόνο εκεί βλέπετε έχει καθρέπτες.
Αν και και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ανέλαβαν άλλοι να το φτύνουν. Και βέβαια όχι για να μην τον ματιάσουν, αλλά για την κατάπτυστη επιστολή που έστειλε στην Ένωση Γονέων. Ο μετρ στο φτύσιμο ο Κ. Θεοδωρόπουλος αυτή τη φορά του βγάζω το καπέλο. Του τα είπε σε ήχο πλάγιο πρώτο κι ας είναι της ίδιας παράταξης.
Μιλάμε βέβαια για τις επιστολές που αντάλλαξε με την ένωση Γονέων όπως τις διαβάσατε στο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας.
Στην πρώτη συνεδρίαση που έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Τάσος Αυρηλιώνης, έπαθαν όλοι πλάκα με τον πρόεδρο Ρήγα, ο οποίος τόλμησε και μίλησε για γκαιμπελισμό... σηκώθηκαν τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι.
Παρόλο που ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού οφείλει να είναι πρεσβευτής του πολιτισμένου κλίματος και της ευπρέπειας... παρόλο που ο θιγμένος πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Σταυρόπουλος, έτυχε να είναι παρών και να κατευνάσει τα πνεύματα... εν τούτοις ο πρόεδρος Ρήγας παρέμεινε καβάλα στο καλάμι του, που απʼ ότι φαίνεται δεν το αποχωρίζεται ποτέ... ούτε όταν κοιμάται..

Αν και σίγουρα δεν κοιμήθηκε καθόλου μετά την πρώτη συνεδρίαση. Πώς μπορεί εξάλλου ένας Ρήγας να δεχτεί την αμφισβήτηση! Γι αυτό και επανήλθε στο επόμενο συμβούλιο δριμύτερος.
Όσες σκέψεις του ταλάνιζαν το μυαλό, τις έκανε λογίδριο που μόνο αυτός καταλάβαινε τι ήθελε να πει ο ποιητής... Ένας ακατάσχετος  μονόλογος, που καταδείκνυε το ψυχολογικό δράμα που πέρασε επειδή ανακαλύφτηκε το μέγα πολιτικό λάθος που έκανε.
Γιατί εκτός από πολιτικό λάθος, η επιστολή που έστειλε ο  πρόεδρος στην ένωση Γονέων, χαραχτηρίζει τον υπογράφοντα και όσους από την παράταξή του ανέχτηκαν αυτό το αιπαίσχυντο είδος γραφής που διαχέεται από φασιστικές νοοτροπίες.
Γιατί εκτός από τον πρώην αντιδήμαρχο, κ. Θεοδωρόπουλο, που προς τιμήν του άστραψε και βρόντηξε εναντίον κανείς δεν τόλμησε να τον βάλει στη θέση του.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Δασόπουλος τον άφησε και μιλούσε ακατάπαυστα για 20 λεπτά, μη τολμώντας να του αφαιρέσει το λόγο, κάτι που κάνει με μεγάλη άνεση, όταν κάποιος ομιλητής ξεπεράσει τα 4 λεπτά.
Η δε δήμαρχος, Μαρία Ανδρούτσου, απαθής και ανήμπορη παρακολουθούσε την κατηφόρα που έχει πάρει η παράταξή της. Ένα γεγονός όμως που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση και χαραχτηρίζει αυτούς που το κάνουν.

Για να δείτε πόσο «πολιτικός άνδρας» είναι ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Ρήγας Τζαμτζής, θα σας πω ένα τελευταίο γεγονός. Στην πρώτη συνεδρίαση που δημιουργήθηκε ο ντόρος για την επιστολή που έστειλε στην ένωση Γονέων, ήταν παρών και ο κ. Σταυρόπουλος (πρόεδρος της Ένωσης). Τότε ο Ρήγας Τζιαμτζής δεν τόλμησε να καταφερθεί εναντίον του και έκανε την πάπια. Στην επόμενη συνεδρίαση όμως που έλειπε ο κ. Σταυρόπουλος, καταφέρθηκε εναντίον του εκ του ασφαλούς, ξέροντας πως δεν θα υπήρχε αντίλογος στον απαράδεκτο μονόλογο που διάβασε, λες και ήταν βασιλικό φιρμάνι... γι αυτό σου λέω πήγαινε για ύπνο πρόεδρε, να ηρεμήσουν λίγο τα νεύρα σου... ξανακοίτα για λίγο τον εαυτό σου στον αγαπημένο σου καθρέπτη... και νανουρίσου τραγουδώντας «Ρήγα μʼ σε θέλει ο βασιλιάς!!!»

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 147 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν