Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018
    
Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Για την Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου Αγίου Δημητρίου για το έτος 2011

Για την Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου Αγίου Δημητρίου για το έτος 2011

E-mail Εκτύπωση

Η Ριζοσπαστική – Οικολογική Κίνηση Πολιτών «ΜΕΤΕΧΩ» με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με το συγκεκριμένο πόρισμα

για τη διαδικασία είσπραξης εσόδων στο Δήμο Αγ. Δημητρίου, με βάση τις μέχρι αυτής της στιγμής πληροφορίες,
εκτιμά, ότι για να έχουμε όλη την αλήθεια και για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση, πρέπει πρώτα από όλα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ώστε να μπορεί να ενημερωθεί άμεσα ο κάθε δημότης για το τι ακριβώς περιλαμβάνει.
Έτσι  θα έχουμε διαφάνεια, δεν θα χρειάζονται διευκρινήσεις και οι δημότες θα εισπράξουν πραγματική πληροφόρηση. Εννοείται ότι θα παραμείνει αναρτημένη για αρκετό χρονικό διάστημα και δεν θα κατέβει γρήγορα -γρήγορα  όπως η ανακοίνωση της Δημάρχου.

Επίσης θα θέλαμε να ενημερωθούν οι δημότες αν οι προτάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου έγιναν αποδεκτές, αν υπάρχει απάντηση και ποια από τον Δήμο στο Ελεγκτικό Συνέδριο, ποια μέτρα και αποφάσεις λήφθηκαν για να διασφαλιστεί η πληρότητα των εσόδων, αν βελτιώθηκε ο βαθμός είσπραξης των απαιτήσεων και πόσο. Με λίγα λόγια θέλουμε να μάθουμε αν δόθηκαν οι λύσεις στα προβλήματα που εντοπίστηκαν, κρατώντας ιδιαίτερες επιφυλάξεις σε όσα έχουν σχέση με την μη είσπραξη των εσόδων από τα πρόστιμα του ΚΟΚ, όπως επίσης και αυτά που έχουν σχέση με αυθαίρετες κατασκευές.

Μέχρι να παρουσιαστούν τα παραπάνω στοιχεία, το «ΜΕΤΕΧΩ» επιφυλάσσεται να τοποθετηθεί,  εκφράζοντας όμως την απορία του πως τα αυτά τα στοιχεία της έκθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου του 2013 ανακοινώθηκαν αυτό το διάστημα και ιδίως μετά τις δημοτικές εκλογές που έγιναν πριν από 2 μήνες?

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας «ΜΕΤΕΧΩ»

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 17 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν