Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018
    
Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ Mε Διεθνείς διακρίσεις ξεκίνησε και η φετινή χρονιά για τους αθλητές του Α.Σ.ΑΙΑΝΤΑ

Mε Διεθνείς διακρίσεις ξεκίνησε και η φετινή χρονιά για τους αθλητές του Α.Σ.ΑΙΑΝΤΑ

E-mail Εκτύπωση

 ......και του Ομοσπονδιακού προπονητή του Συλλόγου Ζηνέλη Θεόδωρου.

 Στις 10-12 Οκτωβρίου ο ομοσπονδιακός προπονητής του συλλόγου μας Ζηνέλης Θεόδωρος μαζί με τον αθλητή του συλλόγου μας Φακίνο Ελευθέριο ταξίδευσε στη Βόννη της Γερμανίας, όπου και διοργανώθηκε το G1 Bonn Open στο οποίο συμμετείχαν 16 χώρες και περισσότεροι από 1000 αθλητές. Ο Ελευθέριος Φακίνος μετά από πολύ δυνατούς αγώνες, βγήκε ΠΡΩΤΟΣ και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, υψώνοντας την Ελληνική σημαία στη Γερμανία. Το επίπεδο τον αγώνων ήταν αρκετό υψηλό και αυτό κάνει τη διάκριση του αθλητή μας ακόμα πιο σημαντική!
Στις 17-19 Οκτωβρίου ο Α.Σ.Αίαντας συμμετείχε στο Διεθνές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (G1), το οποίο διεξήχθη στο Βελιγράδι της Σερβίας. Τα G1 πρωταθλήματα, είναι βαθμολογούμενα για την Παγκόσμια κατάταξη των αθλητών. Να επισημανθεί ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο δυνατά παγκοσμίως.
Ο Α.Σ.ΑΙΝΤΑΣ  έδωσε ένα δυνατό παρόν και Πρωταγωνίστησε ανάμεσα στους πιο δυνατούς αθλητές, καθώς στο Galled Trophy G1 συμμετείχαν 52 χώρες από όλο τον κόσμο και περισσότεροι από 1500 αθλητές! Το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό αν κρίνει κανείς ότι οι συμμετοχές ήταν από Εθνικές Ομάδες, Παγκόσμιους Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες. Οι διακρίσεις του συλλόγου είναι οι εξής: Αγγελόπουλος Σπύρος 1ος, Κουτσιαύτης Άρης 3ος και Σαρρή Ευγενία 3η. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τις προσπάθειες τους.
Από Σεπτέμβριο στο σύλλογο, ο οποίος είναι αναγνωρισμένο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Tae know Do και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, ξεκίνησαν όλα τα Ολυμπιακά αθλήματα (T.K.D., Ενόργανη, Ρυθμική και Αγωνιστική Αεροβική), τα οποία διδάσκονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου από έμπειρους και καταρτισμένους προπονητές. Φέτος για πρώτη χρονιά στο σύλλογο μας λειτουργεί και το τμήμα της Ενόργανης για αγόρια.
 Εγγραφές πραγματοποιούνται όλο το χρόνο. Για πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά από τις 17.00-21.00 Σουλίου 102 Αγ.Δημήτριος και τηλέφωνο 2109961071.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 114 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν