Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018
    
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΕΙΩΝ Η Ολυμπιακή φλόγα ...«άναψε» στην οδό Πηλέως.

Η Ολυμπιακή φλόγα ...«άναψε» στην οδό Πηλέως.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Ηλείων ήταν ο πιο άτυχος από όλους γιατί στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Φθινοπώρου, δεν του δόθηκε η δυνατότητα να οργανώσει την δική του βραδιά, αφού ο καιρός του τα έκανε… μούσκεμα. Γι’ αυτό και οι Ηλείοι πήραν το… αίμα τους πίσω με το τσιμπούσι που έκαναν την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, στο πρώην 3ο Δημοτικό.

 

Καλά λεν πως στη ζωή πρέπει να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή υπομονετικά και να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που θα σου δοθεί. Έτσι και ο σύλλογος των Ηλείων ευκαιρίας δοθείσης, μπορεί να μην έκανε την γιορτή που υπολόγιζε, όμως με τα εγκαίνια της μεταστέγασής του από την μέχρι πρότινος έδρα του στην οδό Βάλτου 72 όπου στεγαζόταν από το 1998 (χρονιά ίδρυσής του) σε εκείνη του παλαιού 3ου Δημοτικού στην οδό Πυλέως 56. Κι επί της ευκαιρίας έκαναν κι ένα μικρό γλεντάκι, προσκαλώντας λίγους και εκλεκτούς. Όμως από το δημοτικό συμβούλιο, δεν έκαναν διακρίσεις και έστειλαν πρόσκληση σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, ασχέτως αν δεν τους τίμησαν όλοι…
Οι Ηλείοι προσέφεραν στους καλεσμένους τους πλούσιους μεζέδες προσφορά Κωτσάκη, καθώς και πολλά ακόμη εδέσματα που απάρτιζαν το τσιμπούσι των Ηλείων, παρευρέθηκαν στον χώρο του παλαιού 3ου δημοτικού σχολείου, ενώ κρητικό κρασί έρεε άφθονο στα ποτήρια των συνδαιτυμόνων. Για το ψήσιμο των κρεάτων ήταν υπεύθυνοι οι Γιώργος Γεωργόπουλος και  Νίκος Κοκκαλιάρης, που εισέπραξαν, τα εύσημα από όλους για το αριστοτεχνικό ψήσιμο. Έπειτα από το φαγοπότι όπως γίνεται αντιληπτό, ακολούθησε χορός, όπως μόνο στην Πελοπόννησο ξέρουν να χορεύουν…

 Οι παρευρισκόμενοι
Όπως προαναφέραμε προσκαλέστηκαν –όλοι μηδενός εξαιρουμένου- αιρετοί, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Ο δήμαρχος Νίκος Λαζαρόπουλος κάθισε στην κορυφή του τραπεζιού που το πλαισίωσαν επίσης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελένη Βομβολάκη, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Γεωργόπουλος, Γιώργος Σταματόπουλος, Δημήτρης Γαλανάκης, Τάσος Αυρηλιώνης και Δημήτρης Χατζηδημητρίου και οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης Θεόφιλος Αναστασιάδης, Μαρία Αχουλιά, Γιώργος Ζέρβας,  Γιώργος Ταμπακόπουλος και Χρήστος Πρεκετές. Από την μείζονα αντιπολίτευση το παρόν έδωσαν οι Παντελής Ειρηνάκης, Βασίλης Κοντάκης και Μιχάλης Αθανασιάδης, ενώ από την ελάσσονα ήταν εκεί οι: Βασίλης Γιαννακόπουλος, Τάσος Αδαμόπουλος, Μανώλης Παπαδακάκης, Στέλιος Βαμβακούσης και οι ανεξάρτητοι Νικόλαος Βρεττός και Θανάσης Χαμπεσής.

Δείτε σχετικό Video:Το δ.σ. των Ηλείων

Οι Ηλείοι προσκαλούν όλους όσους έχουν ρίζες από το Νομό Ηλείας να έρθουν να τους γνωρίσουν και γιατί όχι να μεταλαμπαδεύσουν κάποιες ιδέες που ενδεχομένως να έχουν, όσον αφορά τον σύλλογο. Βρίσκονται στην οδό Πηλέως 56 στο παλαιό 3ο Δημοτικό Σχολείο, στην πρώτη αίθουσα του ισογείου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει ως εξής:
Πρόεδρος Μπαγρής Ανδρ.
Αντιπρόεδρος: Σαμαράς Θεόδ.
Γραμματέας: Κόρπας Παν.
Ταμίας: Παναγόπουλος Γρ.
Μέλη: Πετρόπουλος Χρ., Κοντώνης Χρ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 44 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν