Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018
    
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΕΙΩΝ Κοπή πίτας του συλλόγου Ηλείων.

Κοπή πίτας του συλλόγου Ηλείων.

E-mail Εκτύπωση

Ο σύλλογος Ηλείων έκλεισε τα 10 χρόνια ζωής και μπήκε στα 11. Κόβοντας για 10η φορά την πίτα του στα νέα του γραφεία στην οδό Πηλέως 56, που όπως είπαν πολλοί καλεσμένοι μας τους φάνηκαν πολύ όμορφα.

Γράφει ο Παναγιώτης Κόρπας*


Ξεκίνησε ο παπά Ματθαίος τα καθιερωμένα για να συνεχίσει ο πρόεδρος μας Ανδρέας Μπαγρής, που δήλωσε πως προσπάθεια όλων μας, είναι η συνεχής μαζικοποίηση του συλλόγου μας και κάθε χρόνο να κάνουμε καινούργιες δραστηριότητες.
Στη συνέχεια η αντιδήμαρχος κ. Βομβολάκη που εκπροσωπούσε το Δήμαρχο, ξεκίνησε την κοπή της πίτας και μετά από αυτό έγιναν όμορφα πηγαδάκια. Οι Ηλείοι απέδειξαν για άλλη μια φορά πως είναι φιλόξενοι. Γι’ αυτό μαζί μας περνάνε όλοι καλά. Σας καλούμε και πάλι στον ετήσιο χορό μας που θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου, στο «Αρχοντικό» της πλατείας Καλογήρων.
Στην εκδήλωσή μας παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Ελένη Βομβολάκη, Κώστας Σούλης, Θεόφιλος Αναστασιάδης, οι εκπρόσωποι δημοτικών κινήσεων και δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Γιαννακόπουλος, Μανώλης Παπαδακάκης (που κέρδισε και το φλουρί), Μαρία Ανδρεοπούλου, Νίκος Γεωργόπουλος, Γιώργος Ζέρβας, Νίκος Βρεττός, Βασίλης Κοντάκης, Στέλιος Βαμβακούσης, Φάνης Οικονομάκος, Μιχάλης Αθανασιάδης, Τάσος Αδαμόπουλος, Χρήστος Αρναούτης, Τάσος Αυρηλιώνης και Χρήστος Πρεκετές.

Επίσης, από το Σύλλογο Αγ. Σπυρίδωνα ο πρόεδρος Ν. Αθανασιάδης, από τους Κρήτες η γραμματέας Α. Κοντοπόδη, ο πρόεδρος των Αιτωλοακαρνάνων Γ. Μητσόπουλος, ο πρόεδρος των Αρκάδων Ν. Νικητόπουλος, από τους Ρουμελιώτες ο αντιπρόεδρος κ. Κοντογιώργος, οι κ.κ. Σκιαδιώτη – Γκόλια από την Επιτροπή Ειρήνης, από την ΠΑΕ Αγ. Δημητρίου ο κ. Α. Προβελέγγιος, από τον Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών η κ. Μουτάφη, από τους Αντιστασιακούς ο πρόεδρος κ. Μπάδας και ο ακατάβλητος «18άρης» επίτιμος πρόεδρος κ. Α. Μέτζελος. Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου μας ο πάντα κομψός Β. Τάτσης, από τους Επαγγελματοβιοτέχνες ο και Ηλείος Βασίλειος Ανδρικόπουλος και από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου μας και Ηλείος Δ. Κωτσόπουλος.

Βεβαίως παρέστησαν πολλά μέλη μας, όπως και πολλά μέλη διοικητικών συμβουλίων συλλόγων.
Μας έστειλαν ευχές δύο Ηλείοι της Αθήνας, ο κ. Ανδρέας Πολυζωγόπουλος αντινομάρχης Αθηνών και ο Κώστας Καψής δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, ενώ ήταν πάντα κοντά μας μετά της συζύγου του ο κ. Δ. Γώγολος και ο κ. Τ. Μιχαλόπουλος που μας καθυστέρησε και μας κράτησε σε αγωνία…
Και του χρόνου, χωρίς οικονομική κρίση και πολέμους.

  

*Γραμματέας του Συλλόγου
Ηλείων Αγ. Δημητρίου,
εκπαιδευτικός-οικονομολόγος

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 49 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν