Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018
    
Αρχική Δ.Σ - ΝΕΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ Ημερίδα ευρέσεως εργασίας και κατάρτισης.

Ημερίδα ευρέσεως εργασίας και κατάρτισης.

E-mail Εκτύπωση

Tην Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 16:00 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου «Μελίνα Μερκούρη», το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία με την εταιρία ανθρώπινου δυναμικού «RANDSTAD» διοργάνωσε ημερίδα, με σκοπό την εύρεση εργασίας και την επαγγελματική καθοδήγηση των νέων της περιοχής μας.

Σε μία επιτυχημένη και ουσιαστική, κατά γενική ομολογία εκδήλωση, πολλά νέα άτομα από τον Άγιο Δημήτριο (και όχι μόνο) ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΤΟΣΥΝ Αγ. Δημητρίου και ήρθαν από κοντά με τα βιογραφικά τους για να ενημερωθούν, σε ότι αφορά την αγορά εργασίας.
Ο πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ κ. Γιώργος Τσιούρης, αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που είπαν ΝΑΙ, στο κάλεσμα του Τοπικού Συμβουλίου Νέων και «αγκάλιασαν» με θέρμη αυτή την προσπάθεια, εστίασε στην σπουδαιότητα και το πόσο σημαντικό ενός άριστα διαμορφωμένου βιογραφικού: «Μια άρτια καταρτισμένη παρουσία, που ξέρει τι θέλει, τι επιδιώκει, αν συνοδεύεται κι από ένα καλό βιογραφικό, τότε αυξάνει σημαντικά τα ποσοστά επιτυχίας στην αγορά εργασίας», δήλωσε χαρακτηριστικά. Στην συνέχεια παρουσίασε στο κοινό, το πρόγραμμα των δράσεων που σχεδιάζει να κάνει το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, όπως: η σύσταση Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας, διεξαγωγή διήμερου νεανικού συνεδρίου στις κατασκηνώσεις της Ραφήνας, εφαρμογή ευρυζωνικού Internet στην πόλη μας κ.α.
Έπειτα κάλεσε στο βήμα, την σύμβουλο εργασίας από την εταιρία Randstad k. Ζωή Γκινή, η οποία με την σειρά της, αφού πρώτα ευχαρίστησε για την φιλοξενία το Δήμο Αγίου Δημητρίου και το ΤΟΣΥΝ Αγ. Δημητρίου, στην συνέχεια προέβη σε μια ενημέρωση, για τα χαρακτηριστά στοιχεία ενός καλού βιογραφικού και τα κριτήρια αξιολόγησης των εταιριών. Η ενημέρωση, γρήγορα «μεταλλάχτηκε» σε μία πρόσφορη κουβέντα που είχε ως «πρωταγωνιστές» τους ίδιους ενδιαφερόμενους νέους, όπου με ερωτήσεις και σχόλια που έκαναν έδωσαν, έναν πιο ουσιαστικό χαρακτήρα στην ημερίδα. Από την εταιρία Randstad, ήταν επίσης στο πάνελ η κ. Άννα Μιχαηλίδου, ενώ η κ. Αθηνά Χριστοπούλου, συγκέντρωσε τα βιογραφικά και έκανε κάποιες ατομικές συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους, ενημερώνοντάς τους παράλληλα σχετικά με το ποιες θέσεις είναι «ανοιχτές» τη δεδομένη στιγμή.

Λίγα λόγια για τη Randstad

Η Randstad είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία σε θέματα παροχής υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στον κόσμο. Αλλά αυτό που τους ξεχωρίζει είναι η μοναδική τους προσέγγιση σε στελέχωση και επάνδρωση κενών οργανικών θέσεων εταιριών ιδιωτικού τομέα. Είναι μια εταιρεία με ηθικές αρχές και αξίες, που νοιάζεται πραγματικά για τους πελάτες και τους υποψηφίους της. Γνωρίζουνε πόσο σημαντική (και δύσκολη) είναι η αναζήτηση και η πρόσληψη του κατάλληλου προσωπικού. Είναι μια εταιρεία που ασχολείται με ανθρώπους κι όχι με κενές θέσεις.


Ο σκοπός της ημερίδας

Το ΤΟΣΥΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στα πλαίσια του γενικότερου οικονομικού προβλήματος στην χώρα μας τους τελευταίους μήνες επιδιώκει και στοχεύει προς την καλύτερη αντιμετώπιση του και φυσικά προσπαθεί να συμβάλει προς την σωστότερη αντιμετώπιση του. Αυτή ήταν και η πραγματική αιτία που διοργανώθηκε η συγκεκριμένη ημερίδα. Η οποία αποτέλεσε τον προπομπό και γι’ άλλες παρόμοιες, που θα ακολουθήσουν στο εγγύς μέλλον.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Για άμεση ενημέρωση συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Αναζήτηση άρθρων

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 52 επισκέπτες συνδεδεμένους

Γιορτάζουν