Καλώς ήλθατε στον Ενεργό Δημότη

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018
     Ροές Ειδήσεων .
Αρχική Προφίλ (Επικοινωνία)

Ποιοί είμαστε

Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ «γεννήθηκε» τον Δεκέμβριο του 2001 από το μεράκι ανθρώπων του Αγ. Δημητρίου και την αγάπη τους για την πόλη.

Λειτούργησε για 6 χρόνια ως μηνιαία ανεξάρτητη έκδοση για τον Αγ. Δημήτριο και τα Νότια Προάστια, προβάλλοντας κι αναδεικνύοντας τα απλά προβλήματα της καθημερινότητας.

Με τη συνέπειά μας και με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πόλης μας και των κατοίκων της, κατακτήσαμε γρήγορα την πρώτη θέση στην προτίμηση του κόσμου και καλύψαμε ενεργά δύο δημοτικές εκλογικές αναμετρήσεις στην πόλη μας (2002 και 2006).

Τον Ιούνιο του 2007 δημιουργήσαμε την πρώτη εβδομαδιαία εφημερίδα ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ με αναβαθμισμένο περιεχόμενο, πλούσια τοπική και υπερτοπική ύλη, συνεντεύξεις, αφιερώματα, ρεπορτάζ, αποκλειστικότητες.

Από τον Ιανουάριο του 2008, ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ και ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν τον Εβδομαδιαίο ΕΝΕΡΓΟ ΔΗΜΟΤΗ, ακόμη πιο πλούσιο σε ύλη, ακόμη πιο άμεσο, ακόμη πιο δυνατό, ακόμη πιο κοντά στον πολίτη.

Σήμερα ο Εβδομαδιαίος ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ είναι η μοναδική εβδομαδιαία εφημερίδα στον Αγ. Δημήτριο με 24 σελίδες και πλούσια ύλη, πάντα μέσα στον παλμό της τοπικής επικαιρότητας.

Παράλληλα, δημιουργούμε την πρώτη Δημοτική Διαδικτυακή Τηλεόραση ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ Τ.V. για ακόμη πιο άμεση και ζωντανή ενημέρωση, γιατί πιστεύουμε ότι αξίζει και η τοπική πληροφόρηση να αναβαθμιστεί και να περάσει μέσω του Διαδικτύου -η χρήση του οποίου αυξάνεται συνεχώς- σε κάθε σπίτι. Γιατί πεποίθησή μας είναι ότι:
Ο Ενεργός Δημότης είναι ο Σωστά Ενημερωμένος Δημότης.


ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η Δ. Κάσσου & Σια Ε.Ε. είναι μια εκδοτική-διαφημιστική εταιρεία, ιδιοκτησία της οποίας είναι ο Εβδομαδιαίος ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ.

Παράλληλα, εκδίδουμε εφημερίδες και περιοδικά του τοπικού και επαρχιακού τύπου…

…δημιουργούμε και παράγουμε κάθε είδους έντυπη και γραφιστική εργασία, δίνοντας έντυπη μορφή στην ιδέα σας, με ειδικές τιμές για τους επιχειρηματίες της πόλης μας…

…τους οποίους στηρίζουμε έμπρακτα και με τη διαφήμιση και προβολή τους, μέσα από τις σελίδες του Εβδομαδιαίου ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Ακόμη, προβάλλουμε τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, μέσα από το Διαδίκτυο, με πολύ δελεαστικά πακέτα και διαφημιστικές προσφορές…

…ενώ δημιουργούμε ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο, για την ακόμη καλύτερη προβολή σας.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας εξυπηρετήσουμε.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλ./Fax 2109319157
e-mail: mail@energosdimotis.gr

Εκδότης: Δήμητρα Κάσσου - kassou@energosdimotis.gr

Υπεύθυνος Internet: Γιώργος Αλέρτας - admin@energosdimotis.gr